Diensten

 

Aanschaf

Voor aanschaf van computersystemen bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben al vele jaren ervaring in het bouwen en onderhouden van computersystemen.
Al vele jaren leveren, installeren en repareren wij computers en randapparatuur aan huis. Dat betekent voor u: geen rijen in de winkel, geen wachttijd, geen gesjouw met dozen, maar gewoon op afspraak wanneer het u uitkomt. Reparaties van computers snel en effectief afgehandeld, (her)installatie van software of het aansluiten van randapparatuur.

Naar wens kunnen wij ook een op maat gemaakt computersysteem voor u bouwen. Via een telefonisch gesprek of per e-mail zullen wij uw wensen inventariseren en u een passend voorstel doen. Neem voor het maken van een vrijblijvende offerte contact met ons op.

 

Computer op maat

Een computer kopen op maat bij Compusat betekent dat deze naadloos aansluit bij uw computerwensen

De tijd dat de computer voornamelijk bestemd was voor techneuten en nerds ligt ver achter ons. Toch is de gemiddelde computerfolder en advertentie in tijdschrift of krant nog altijd doorspekt met allerhande technische termen waar de doorsnee gebruiker geen worst van kan maken. Geen wonder, u bent immers computergebruiker, geen computerdeskundige. Kortom, het maakt een computer kopen er niet eenvoudiger op.

Wat doet Compusat anders?

Compusat behandelt u als gebruiker. Waar u de computer graag voor wilt gaan gebruiken is het enige dat wij van u willen weten. Daarnaast heeft u misschien voorkeuren of merken waar u goede ervaringen mee heeft.

Met de door u aangereikte gegevens maken wij een voorstel voor uw computer op maat, toegespitst op uw eisen en voorkeuren. Hierbij wordt onder andere meegenomen, welke hardware (monitor, printer, enz.) en software (tekstverwerking, fotobewerking) u reeds bezit en met de nieuwe computer wilt hergebruiken.

Gratis service bij uw nieuwe volledige vaste-computer

 • Uw computer wordt gebruiksklaar geleverd
  Met gebruiksklaar bedoelen we dat u uw bureaustoel kan aanschuiven en direct aan het werk kunt.
 • Uw computer is beschermd tegen gevaren vanaf het internet Uw computer wordt voorzien van de laatste software updates, goede gebruikervriendelijke antivirus scanner en antispyware software.
 • In een straal van 10 km. rond Moerdijk wordt uw computer thuis bezorgd en geïnstalleerd
  Bij het thuis bezorgen zit tevens inbegrepen, het aansluiten op een bestaande internetverbinding en het instellen van e-mail.
 • Uitleg bij uw nieuwe computer
  Bij elke nieuwe computer krijgt u uitleg over de nieuwe functies, knoppen en mogelijkheden.

Extra service bij uw nieuwe computer (Betaalde optie)


 • Bestanden overzetten naar uw nieuwe computer
  Waarschijnlijk heeft u in de loop der tijd documenten, foto's, muziek, e-mailadressen en favorieten verzameld en opgeslagen die u graag mee zou willen nemen naar uw nieuwe computer. Wij kunnen bestanden en instellingen overzetten op uw nieuwe computer, zodat u er zo weer mee verder kunt werken.
 • Bestaande randapparaten aansluiten
  In veel gevallen zult u apparaten als printer, scanner, digitale camera, webcam en dergelijke graag weer willen gebruiken bij uw nieuwe computer. Wij zorgen dat al deze apparaten weer juist werkend op uw nieuwe computer worden aangesloten.
 • Bestaande software installeren
  Bij uw oude computer heeft u aanvullende software aangeschaft die u op uw nieuwe computer zou willen hergebruiken. Wij zorgen voor installatie en aanpassing aan uw wensen van deze software op uw nieuwe computer.


Nog nooit was een nieuwe computer kopen zo eenvoudig.

 

Onderhoud.

Iedere computer heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zo kan het voorkomen dat uw pc na enige tijd trager reageert, of dat uw pc van binnen zeer vies is geworden door stof. Dit laatste kan zeer gevaarlijk zijn. Stof kan uw ventilatoren beschadigen en in het ergste geval kan het stof in brand vliegen.
Ook moet uw computer regelmatig van de nieuwste updates voorzien worden om uw computer in optimale conditie te houden en om maximale veiligheid te garanderen.
Heeft u een storing op uw computer, of lukt het u maar niet om iets geïnstalleerd te krijgen? Wij helpen u bij:
* Computer reparatie.
* Hulp bij programma's.
* Uw computer beveiligen.
* Software installeren.
* Up-to-date houden van uw computer.
* Aanleg van (draadloos) netwerk en ADSL.

Houd uw PC Stofvrij!

De grootste vijand van uw pc is stof. Door de werking van fans (ventilatoren) van bijvoorbeeld uw voeding, processor of videokaart is er een constante aantrekking van stof van buitenaf naar binnenin de computer. uw pc is een heuse stofzuiger. Een stoflaag in uw pc kan betekenen dat onderdelen niet goed meer kunnen worden gekoeld. Het gevolg is dan dat (een onderdeel van) uw pc oververhit raakt. Als een apparaat te heet wordt, zal het niet lang duren voordat het kapot is. Een tweede gevaar van stof is dat het stroom geleidt tussen punten op een printplaat waar dat helemaal niet hoort. Kortsluiting kan dan het gevolg zijn.

Hoe vaak?

Dat hangt van meerdere factoren af: staat uw pc in een stoffige ruimte? Computers die in stoffige ruimtes staan, moeten vaker worden schoongemaakt dan pc’s die in ‘stofvriendelijke’ ruimtes staan.
Staat uw pc dag in dag uit aan, of slechts enkele uren per week? Bij intensief (dagelijks) gebruik, is het aan te raden uw pc vaker schoon te maken.
Houdt als richtlijn een periode van zes tot twaalf maanden om uw pc stofvrij te maken.

Onderhoudscontract

Met ons onderhoudscontract bieden wij u de mogelijkheid regelmatig uw PC schoon te houden.
Op basis van een intakegesprek bespreken wij de onderhoudsinterval. Tijdens dit onderhoud controleren wij uw PC direct softwarematig op de aanwezigheid van spyware en virussen. Tevens controleren wij of er hardware updates beschikbaar zijn.