Bedrijfsprofiel

Description of Picture.

Compusat is gevestigd in Moerdijk. Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Maar al sinds onze oprichting in 1999 zijn wij actief op de ICT markt voor zowel particuliere als zakelijke klanten om kwaliteit te bieden en service te verlenen tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij leveren dan ook vrijwel alles op het gebied van computers: Pc's, notebooks, computeronderdelen, randapparatuur en supplies. Helaas is maar een klein gedeelte van het assortiment via de webshop te vinden. Het voordeel dat wij wel bieden via deze webshop is dat het getoonde assortiment doorgaans ruim voorradig is. In tegenstelling tot een groot aantal webshops die de voorraad van de leverancier tonen en de goederen niet uit eigen voorraad kunnen leveren gaat dat vaak gepaard met een langere levertijd. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, (draadloze) netwerken, netwerk- en systeembeheer.

Hoe werken wij?


Compusat heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten is een bewuste keuze. Computersystemen worden samengesteld naar uw wensen: van internet PC tot game PC en van server tot werkstation. Wij besteden vervolgens veel aandacht aan het zorgvuldig assembleren en uitgebreid testen van de door ons geleverde systemen.

Wij vinden het belangrijk dat uw PC naar volle tevredenheid werkt en willen wij u daarbij zoveel mogelijk van dienst zijn. Bij ons is dan ook veel mogelijk. Zo werken wij desgewenst op locatie en kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het instellen van uw internet account, het aanvragen en installeren van ADSL, het overzetten van hardware en het installeren van door u aangeleverde software.